Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Blompegas

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 155:-
I lager
SKU
01202-88
   

Den skygga och färgstarka blompegasusen från Schleich® bor tillsammans med det söta blomenhörningssfölet på de vackra blomsterängarna i Bayala®. Han är god vän med de kungliga systrarna och gillar att träffa prinsessan Surah vid vattenfallen.

Den färgglada blompegasusen från Schleich® bayala® är ett magiskt litet djur. Han är lika skygg och mystisk som alla enhörningar och lever ett tillbakadraget liv på bayalas vackra blomsterängar där han kärleksfullt beskyddar det söta blomenhörningsfölet. Det är mycket svårt att vinna hans förtroende, men de kungliga systrarna har lyckats få honom som en god och trogen vän. Prinsessorna Surah och Sera blir så glada över att träffa honom och få beundra hans vackra vingar och stora man!

Roliga fakta

  • En viss blomma får alltid blompegasusen att nysa och det tycker fölet är jätteroligt.

Detaljer:

  • Mått: 15,5 x 8,2 x 18 cm (B x D x H)
  • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell70590
EAN4059433035406
VarumärkeSchleich
Ålder4-12
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.