Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Schleich Afrikansk elefanthona - 9 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life och Bayala

Det tyska märket Schleich har producerat figurer och figuruppsättningar av hög kvalitet i över 80 år. Schleich-häst, Schleich-gårdsdjur, Schleich-dinosaurie och Schleich Bayala är figurer i realistisk design av bästa kvalitet. Från Schleich hittar du bondgårdsdjur, hästar, dinosaurier, sagofigurer – figurer som passar lika bra som dekorationer på hyllan som till lek i barnrummet. De handmålade figurerna från Schleich hjälper till att främja kreativ lek och låter barn använda sin fantasi genom rollspel. Barnets utveckling stimuleras genom upplevelser under lek, och dessa detaljerade figurer, figuruppsättningar och tillbehör skapar ett stort antal plattformar för lek.

Schleich Horse Club presenterar barnen för livet på hästgården. Här träffar de många olika hästraser, tjejer och killar som älskar hästar, och som rider, sköter och matar hästarna. Utöka det roliga rollspelet med olika hästar, stall, hus, tävlingar och tillbehör.

Schleich Farm World tar med barnen till gården och låter dem ta del av bondens liv tillsammans med alla djur som finns på en gård, de olika byggnaderna som djuren bor i, tillbehör och fordon som bonden behöver för att ta hand om sina djur.

Schleich Wild Life låter barn lära känna vilda djur som finns på savannen, i regnskogen, i Arktis, i skogen eller i öknen. Wild life från Schleich har ett stort utbud av farliga djur, utrotningshotade djur, försiktiga djur, små och stora djur, och ger barn en förståelse för mångfalden i djurvärlden och hur de lever tillsammans.

Schleich Bayala är en magisk värld bland tomtar, enhörningar, sjöjungfrur, sjöhästar och drakar. Här introduceras barnen till en värld av vänskap, magi och äventyr, där de kan skapa sina egna berättelser i ljusa, vackra Bayala.

Schleich Dinosaurs tar dig tillbaka till en förhistorisk värld där stora, små, kvicka, starka och flygande dinosaurier härskar. Här träffar barnen bland annat Tyrannosaurus Rex, rovfåglar, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, där de lever sida vid sida med aktiva vulkaner och forskare som försöker hitta svar.

Vårt lågpris: 110:-
I lager
SKU
04206-34
   

Afrikanska elefantungar tillbringar 20 till 22 månader i sin mors kropp innan de ser dagens ljus. Elefanthonor har den längsta dräktighetstiden av alla däggdjur.

Elefanter är kända som tjockhudade djur. Men deras hud är så känslig att den kan bli solbränd. Det är därför som elefanter brukar kasta lagervis av lera på sig själva. Denna sköna ”kylförpackning” skyddar också mot den brännande hettan. Trots att elefanter inte hör bättre än andra djur med sina stora öron hjälper de dem att klara av den afrikanska värmen. När de fläktar med öronen kyls blodet ned och ger dem svalka.

Roliga fakta

  • En elefantflock består ofta av tio till tolv djur och leds av en erfaren hona.

Vetenskapliga fakta

  • Vetenskapliga namn: Loxodonta africana
  • Global utbredning: Afrika
  • Status för bevarande: Sårbar
  • Primär livsmiljö: Buskskog, Gräsmark, Savann, Skog

Innehåll:

  • 1 x Schleich Afrikansk elefanthona

Detaljer:

  • Mått: 14,6 x 7,5 x 9,1 cm (B x D x H)
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell14761
EAN4005086147614
VarumärkeSchleich
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.