Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Afrikansk elefanthane 12 cm

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 115:-
I lager
SKU
17820
   

Elefanter har ett extremt bra minne: Även efter många år kan de komma ihåg var de kan hitta vattenhål eller känna igen elefanter som de har träffat tidigare.

Elefanthannar är betydligt större än elefanthonor. De kan bli nästan fyra meter höga och är de näst största landdjuren efter giraffer. De väger fem till sex ton, vilket gör dem till de tyngsta av alla landdjur. Afrikanska elefanthannar lämnar vanligtvis sin flock när de är omkring tolv år gamla. Men då är de vuxna nog att hitta sin egen mat och försvara sig och rör sig genom landet med andra hannar eller ensamma – på jakt efter en annan flock.

Roliga fakta

  • Elefanter känner igen sin egen spegelbild. De är bland väldigt få djur som kan göra detta.

Detaljer:

  • Mått:. 12,7 x 18,7 x 10 cm.
  • Rek.ålder: från 4 år.
Mer information
Modell14762
EAN4005086147621
VarumärkeSchleich
Ålder3, 4, 5, 6, 7, 8

Bästsäljare

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.