Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Sanning eller skitsnack - frågespel med över 400 frågor

Vårt lågpris: 207:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
08206-184
   

Kan du skilja på trovärdigt skitsnack och galna sanningar? Kan det verkligen vara sant att Elvis vägde lika mycket som tre Britney Spears när han dog? Att gifta män ger mer dricks på restaurang än män som är singlar? Och var Saddam Hussein verkligen ett stort fan av ABBA? Sanning eller skitsnack? Det är precis vad det här spelet handlar om! Sanning eller skitsnack är ett helkul frågespel med över 400 frågor där det gäller att kunna skilja skitsnack och knasiga lögner från hysteriskt galna sanningar.

Ett annorlunda och underhållande frågespel gjort med glimten i ögat och en stor portion humor där vi blandar vetenskap och onödigt vetande med nonsens och skitsnack i en salig röra! Vi kan garantera många skratt, lustiga diskussioner och överraskande svar! Det perfekta spelet för alla som älskar onödigt vetande blandat med massor av humor och skitsnack! Ett roligt och underhållande spel för festen eller middagen.

Innehåll:

  • 1 spel

Detaljer:

  • Antal spelare: 2+
  • Rek ålder: Från 12 år
Mer information
Modell100235
EAN7331672100235
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.