Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

SUP-brädor

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Ålder

10 artiklar

Sätt fallande sortering
per page

SUP-bräda eller Stand up paddle är en rolig vattenaktivitet, som kan genomföras av både barn och vuxna. Med en uppblåsbar SUP-bräda kan du ge dig ut på stående paddelturer eller sitta på knäna medan du paddlar iväg. De uppblåsbara SUP-brädorna går snabbt att blåsa upp, kräver liten plats för förvaring och kan enkelt tas med på en tur till stranden eller havet. Paddleboard är en aktivitet som kan ge en fantastisk upplevelse på vattnet, utan att behöva för mycket utrustning, samtidigt som du håller dig aktiv.

Paddling kräver balans, och man kan enkelt växla mellan att paddla stående eller sittande på knä. SUP:n har olika viktbegränsningar, och vissa brädor passar bäst för en person, medan andra tål vikten av flera barn eller ett barn och en vuxen. Detta är en rolig aktivitet du kan göra ensam eller tillsammans med andra, med en eller flera brädor.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.