Roblox Game Pack - Vampire Hunters 3 figurset

Roblox actionfigurer och lekset

Roblox är ett MMO-spel för barn från 8 år och uppåt. Väck den fantasifulla Roblox-världen till liv med helt nya actionfigurer och lekset inspirerade av barnens favoritkaraktärer och upplevelser från spelet.

Vårt lågpris: 182:-
I lager
SKU
04216-121
   

En gammal ondska har vaknat efter att ha sovit i århundraden, och nu har den kommit till Roblox för att släcka sin törst. Du behöver all vitlök du kan få om du ska ha en chans att överleva den mardrömmande varelsen från ZacAttacks tredje installation i Vampire Hunters-serien. Låt inte jägaren bytas ut!

Ta dina favorit Roblox-äventyr från skärmen och in i din verkliga värld med unika spelpaket med två ikoniska karaktärer och tillbehör. Blanda och matcha tillbehör och skapa din egen unika Roblox-karaktär. Varje paket levereras med en spelkod som låser upp ett exklusivt virtuellt objekt i Roblox. Samla alla dina Roblox-favoriter!

Robloxs imaginära plattform är nästa generations underhållning. Plattformen tillåter barn i alla åldrar att föreställa sig, skapa och spela tillsammans i uppslukande, användargenererade 3D-världar.

Innehåller:

  • 2 Roblox-karaktärer
  • 4 tillbehör
  • 1 spelkod

Detaljer:

  • Mått: ca. 23 x 17 x 5 cm
  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
ModellROBO395
EAN191726385097
VarumärkeRoblox
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.