Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Retur och reklamation

RETUR

Returavgiften är på 99 kr per paket/kolli. Våra returlappar skickas via e-post. Om du däremot önskar att få den skickad med vanlig post tillkommer en avgift på 39kr.

Innan du returnerar

Ta kontakt med support@toyspace.se och beskriv vilket ordernummer det gäller, samt vilka varor du önskar att returnera. Du får du en retursedel på epost, som du kan skriva ut och klistra på paketet. Packa in varorna och skicka dem i samma skick som du fick dem dvs. oskadda och oanvända. Vi ber också om att returetiketten inte är fäst på artikelns originalförpackning. Lämna sedan in paketet på närmaste Bring utlämningsställe.

Betalt med faktura?

Om du har beställt med fakturabetalning ber vi dig att observera förfallodatumet. Du kan enkelt flytta fram förfallodatumet på https://www.myafterpay.com/sv-se, eller ta kontakt med oss.

Kreditering och tillbakabetalning

När du har lämnat in returen hos utlämningsstället kan det ta upp till 14 dagar innan vi har tagit emot och behandlat returen. Du kommer att få ett e-postmeddelande från oss som bekräftelse när vi har behandlat din retur, och vi kommer att dra av beloppet för varorna minus returavgiften (99 kr per kolli). Är fakturan inte betalad justeras denna med motsvarande belopp. Om ni har betalat med kort, tar det vanligtvis mellan 1-3 bankdagar innan pengarna finns tillgängligt på konto.

Ej hämtat paket

Om du väljer att inte hämta ut ditt paket eller vägrar att ta emot det betyder det inte att du utnyttjar ångerrätten. För att utnyttja ångerrätten måste du hämta ut ditt paket, och så returnera det. Paket som ej hämtas ut från utlämningsställe returneras automatiskt till oss efter 14 dagar, och vi tar ut en administrationsavgift på 299 kr per kolli. Vid tunga leveranser (till exempel lekstugor, studsmattor, pooler) förbehåller vi oss också rätten till att debitera kunden för de faktiska kostnaderna enligt gällande avtal med transportören.


REKLAMATION

Kontakta oss om du upptäcker fel eller brister i produkten eller leverans. Skicka gärna ett e-postmeddelande till support@toyspace.se med en kort film eller några bilder som visar felet samt ordernummer och eventuellt varunummer det gäller.

Reklamationsrätten täcks inte av normalt slitage, åldrande, olyckor vid användning eller handhavandefel.

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.