Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger Pussel 2000 bitar - En värld i bokhyllan

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 267:-
I lager
SKU
10195-96
   

Detta Ravensburger-pussel tar dig på en resa runt om i världen utan att behöva sätta fötterna utanför huset. Bilden visar en bokhylla med välkända landmärken mellan böckerna och är i tydliga, starka färger. Pusslet består av 2000 bitar i den berömda Ravensburger-kvaliteten.

Ravensburgers pussel har varit älskat av barn och vuxna i mer än 100 år. Pussel är roligt och kan göras ensam eller med familj och vänner.

Innehåller:

  • 1 Ravensburger-pussel

Detaljer:

  • Antal bitar: 2000
  • Mått färdigt: 98 x 75 cm (LxH)
  • Motiv: landmärken, böcker
Mer information
Modell166855
EAN4005556166855
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.