Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Black Deals avslutas om:

Ravensburger pussel 2000 bitar - Spirit Island, Canada

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 340:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
12206-4
   

Detta pussel pryds av ett vackert landskap som föreställer Spirit Island i Canada. Pusslet består av 2000 bitar av den kända Ravensburger kvaliteten.

Ravensburgers pussel har varit populära bland både barn och vuxna i mer än 100 år. Att pussla är rolig hjärngympa för stora och små, och kan göras på egen hand eller med familj och vänner.

Innehåll:

  • 1 Ravensburger pussel

Detaljer:

  • Mått färdigpusslat: ca. 98 x 75 cm
  • Antal bitar: 2000
Mer information
Modell167142
EAN4005556167142
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.