Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger XXL Pussel 200 bitar - Skeppsvrak bland koraller och fiskar

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 128:-
I lager
SKU
12206-86
   

Detta pussel i XXL format från Ravensburger består av 200 färgglada bitar och passar från 8 år. Motivet föreställer ett stort skeppsvrak på havets botten, omgivet av färgglada koraller, fiskar, hajar samt delfiner. En stor skattkista full av guld finns också avbildad i djupet. Njut av Ravensburger-kvalitet med denna familjevänliga aktivitet!

Ravensburgers pussel har älskats av barn och vuxna i mer än 100 år. Att lägga pussel är ett roligt sätt att lära igenkänning, logiskt tänkande, tålamod och öga-hand-koordination på, samtidigt som rätt pussel och svårighetsgrad kan stärka självbilden och korttidsminnet. Pussla är roligt och är en aktivitet som kan göras på egen hand eller tillsammans med familj och vänner.

Innehåller:

  • Ravensburger XXL Pussel 200 bitar - Skeppsvrak bland koraller och fiskar

Detaljer:

  • Antal bitar: 200
  • Mått färdigt: ca. 49 x 36 cm
  • Ålder: från 8 år
Mer information
Modell129447
EAN4005556129447
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.