Ravensburger Pac-Man Challenge pussel 1000 bitar

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 196:-
I lager
SKU
05226-15
   

Detta utmaningspussel har ett Pac-man-motiv, med många färgglada spöken, frukter och den gula Pac-Man figuren. Pusslet består av 1000 bitar i den berömda Ravensburger-kvaliteten. Ravensburgs pussel har älskats av barn och vuxna i mer än 100 år. Att pussla är roligt, och det kan göras på egen hand eller tillsammans med familj och vänner.

Dette Challenge-puslespillet har Pac-man motiv, med mange fargerike spøkelser, frukt og den gule Pac-Man figuren. Puslespillet består av 1000 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Innehåller:

  • Ravensburger pussel - Pac-man

Detaljer:

  • Mått färdigt: 70 x 50 cm
  • Antal bitar: 1000
Mer information
Modell169337
EAN4005556169337
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.