CreArt Harry Potter målarset med förtryckt duk och akrylfärg

Med CreArt från Ravensburger kan vem som helst bli en konstnär!

CreArt-seten innehåller allt som barn behöver för att bli konstnärer. Seten innehåller en högkvalitativ fin pensel och tjock akrylfärg som hjälper blomstrande konstnärer uppnå fantastiska resultat. Med CreArt slipper blivande konstnärer svarta konturer. Istället är kanterna tryckta i den färg som området ska målas med. Det innebär att när målningen är klar, kommer kanterna och konturerna att se proffsigare ut och du får ett slutresultat som du kan vara riktigt stolt över.

Målning är en stimulerande aktivitet som inte bara är rolig, utan även tränar upp finmotoriken, förbättrar koncentrationsförmågan och ger unga konstnärer tillfredsställelse och stolthet. Med de färgglada och livfulla CreArt-bilderna kan du dekorere alla rum. När målningen är klar och torr kan du montera den i den dekorativa tavelramen som er inkludrat i setet. Häng upp ditt konstverk på väggen för att pryda vilket rum som helst eller ge den till någon som en speciell present. CreArt-målningar är perfekta presenter till mordagen eller farsdagen. 

Vårt lågpris: 125:-
I lager
SKU
10226-60
   

Måla din egen Harry Potter-tavla med CreArt - målarset med duk, pensel och färg och ram ingår.

Med CreArt kan alla barn bli konstnärer! Idealiska för åldrarna 7 och uppåt, dessa målarpaket innehåller allt barn behöver för att skapa sin egen Harry Potter-målning! Här är en pensel med högkvalitativ tunn spets och 10 färger tjock akrylfärg som gör att du kan skapa ett fantastiskt resultat.

Canvasen är förtryckt i färgsektioner så att när du är klar har du en fantastisk målning som du verkligen kan vara stolt över. Att måla är en fantastisk aktivitet som både är rolig samtidigt som man tränar fingerfärdighet och förbättrar koncentrationen. CreArt erbjuder högkvalitativt innehåll som ger ett fantastiskt resultat. Setet kommer med en ram medföljer så att du kan hänga upp bilder och visa dina konstverk. Dekorera vilket rum som helst eller ge bort som present.

Innehåller:

  • Målarduk med Harry Potter-tryck
  • Akrylfärg
  • Staffli av kartong
  • Pensel
  • Ram
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: 16 x 22 x 5 cm
  • Ålder: från 7 år
Mer information
Modell11220220
EAN4005556202201
VarumärkeCreArt
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.