Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Pysselmaterial

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Nyhet
Pris
Serie
Varumärke
    POPULÄRA VARUMÄRKEN
  1. ALLA VARUMÄRKEN A-Ö
Ålder
Interesse
Karakter

Artiklar 1-52 av 102

Sätt fallande sortering
Page
per page

Starta ditt nya kreativa projekt med ett pysselpaket där du gör egna smycken och armband, syr, färglägger, formar eller dekorerar. Vi har allt du behöver för dina projekt, pyssel med instruktioner eller kit som låter dig utmana dina kreativa färdigheter och låta fantasin flöda. Pysselboxar och kreativa set är särskilt roliga att leka med när du behöver spännande inomhusaktiviteter som du kan göra ensam eller tillsammans med andra. Pyssellådor, konstsatser, hobbysatser, byggsatser med klossar för fribygge eller lådor fyllda med färgglada tillbehör uppmuntrar till kreativ lek där fantasin får fritt spelrum.

Att leka med pysselpaket och kreativa uppsättningar gör det möjligt att uttrycka sig genom kreativa aktiviteter, som förutom att utmana fantasin och de kreativa färdigheterna ger bra träning för finmotorik, igenkänning av former och färger samt övning i öga-hand-koordination, medan du leker och har kul!

Vill du lära dig och trolla med kort, få en näsduk att byta färg eller dra upp en kanin ur hatten? Då har du kommit rätt! Lär dig trolla, skapa imponerande illusioner och förtrolla din publik med spännande tricks. Lär dig magiska trick som ingen annan kan och överraska din publik när de minst anar det.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.