Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Purse Pets Print Perfect Owl - väska med 30+ ljud och reaktioner - ögon som blinkar

Purse Pets - Mer än en väska, mer än ett husdjur

Purse Pets är den perfekta handväskan för en fashionista som också kommer att bli din bästa vän. Med fantastiska mönster och färger och stora glänsande ögon - kommer denna väska att ge din stil och outfit liv!

Med en justerbar axelrem och interaktiv funktion blir Purse Pets levande med ljud och reaktioner. Varje handväska gör söta ljud, blinkar och blåser kyssar, spelar modeshow-inspirerad musik och så mycket mer! Upptäck din nya modeaccessoar från Purse Pets och gör dig redo för "the runaway".

Vårt lågpris: 292:-
I lager
SKU
06226-125
   

Upptäck Print Perfect Pets Hoot Couture Owl med lila rutigt mönster, stora blinkande ögon och 30+ ljud och reaktioner.

De fashionabla och underbara interaktiva Purse Pets är fyllda med personlighet. De svarar på beröring, blinkar med ögonen och har över 30 engagerande ljud och reaktioner. Hoot Couture Owl kommer med ett lila rutigt tryck och justerbar axelrem. När du är på resande fot kommer ugglan att blinka och göra roliga ljud när hon interagerar med dig. Hon bara älskar kramar! Håll henne nära dig och du kan höra de sötaste gosljuden.

 • Interaktiv väska med tryckt motiv
 • Med ljud och reaktioner
 • Justerbar axelrem

Dessutom kan du kolla in den hemliga knappen på framsidan av väskan, för mer skoj och interaktioner. I magiskt läge kan du spela spel och göra en pose. Är du osäker på hur mycket ditt Purse Pet gillar din outfit? Prova stilmätaren med BFF Realness Mode. Fråga Hoot Couture-ugglan vad hon tänker, rör vid hennes panna så svarar hon. Ju högre applåder, desto mer älskar hon det. I Runaway Ready Remix kommer Purse Pets att spela cool modeshow-inspirerad musik medan du visar upp din bästa runway-look. Spela DJ och mixa beats genom att trumma i pannan - Purse Pets kommer till och med att spela in ljuden! Dansa till musiken och visa upp sig i en perfekt pose när musiken stannar. Kamerorna kommer att älska det och det är så roligt!

 • Magic Mode: Spela spel och posera
 • BFF Realness Mode: Låt Koala säga hur mycket hon älskar din outfit
 • Runway Ready Remix: Lyssna på cool musik och slå takten

Med Purse Pets möter vänskap mode och de supersöta väskorna du kan ta med dig överallt! Kombinera med Purse Pets Print Perfect Koala (säljs separat) för att höra dem framföra en hemlig låt tillsammans, om timingen är rätt.

Innehåller:

 • Purse Pets väska
 • Instruktioner

Detaljer:

 • Mått: ca. 20 x 20 x 7 cm
 • Batteribehov: 3 x AAA (ingår)
 • Ålder: från 5 år
Mer information
Modell6064118
EAN778988380307
VarumärkePurse Pets
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.