Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokemon TCG: Rapid Strike Urshifu V box - 4 Pokemon boosterpaket

Pokemon - gotta catch 'em all

Det ursprungliga Pokémonspelet är baserat på japanska RPG-spel med inslag av strategi och anpassat för videospel. Pokémon släpps i olika varianter och generationer som sträcker sig över 3 till 4 år, fulla av olika nya Pokemons med häftiga egenskaper och krafter. Pokemon Trading Card Game, Pokemon TCG eller Pokemon kort som de också kallas är baserat på Nintendos Pokemon-universum, där barn kan samla på samlarkort, mynt och figurer med sina favorit-Pokémon på. Pokémonkort kan samlas, bytas eller spelas med.

Pokemon finns även som figurer, gosedjur, figuruppsättningar och spel med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo och många fler. Jakten på dina Pokemons är spännande och rolig, kanske hittar du Rhydon som var den första Pokémon, Feebas som är en av de sällsynta, Mewtwo som är en av de starkaste av alla Pokemons, Pikachu som alla känner till eller Ash som är en av huvudkaraktärerna i Pokemon TV-serien.

Vårt lågpris: 303:-
I lager
SKU
10206-87
   

Föreställ dig två olika stridsstilar med Urshifu V. Den söta lilla Kubfu har blivit klok och farlig efter träning i en av Tower of Two Fists och har nu extraordinära krafter. Med träningsmetoden Rapid Strike kanaliserar denna Pokemon V all sin kraft i kraftfulla strider som slår allt motstånd åt sidan. Du kan stärka din samling med en kraftfull Pokémon, hitta hjälpsamma allierade, skickliga tränare och andra skatter i Pokémon-boosterpaketen.

Innehåll:

  • 1 folierat promo-kort
  • 1 överdimensionerat promo-kort
  • 4 Pokémon-boosterpaket med totalt 40 Pokémon-samlarkort
  • 1 kodkort för Pokemon Trading Card Game online

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
ModellPOK80843
EAN820650808432
VarumärkePokemon
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.