Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokemon TCG: Rapid Strike Urshifu V box - 4 Pokemon boosterpaket

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 303:-
I lager
SKU
10206-87
   

Föreställ dig två olika stridsstilar med Urshifu V. Den söta lilla Kubfu har blivit klok och farlig efter träning i en av Tower of Two Fists och har nu extraordinära krafter. Med träningsmetoden Rapid Strike kanaliserar denna Pokemon V all sin kraft i kraftfulla strider som slår allt motstånd åt sidan. Du kan stärka din samling med en kraftfull Pokémon, hitta hjälpsamma allierade, skickliga tränare och andra skatter i Pokémon-boosterpaketen.

Innehåll:

  • 1 folierat promo-kort
  • 1 överdimensionerat promo-kort
  • 4 Pokémon-boosterpaket med totalt 40 Pokémon-samlarkort
  • 1 kodkort för Pokemon Trading Card Game online

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
ModellPOK80843
EAN820650808432
VarumärkePokemon
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.