Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Pokemon My Partner Pikachu - interaktiv Pikachu figur med över 100 reaktioner

Pokemon - gotta catch 'em all

Det ursprungliga Pokémonspelet är baserat på japanska RPG-spel med inslag av strategi och anpassat för videospel. Pokémon släpps i olika varianter och generationer som sträcker sig över 3 till 4 år, fulla av olika nya Pokemons med häftiga egenskaper och krafter. Pokemon Trading Card Game, Pokemon TCG eller Pokemon kort som de också kallas är baserat på Nintendos Pokemon-universum, där barn kan samla på samlarkort, mynt och figurer med sina favorit-Pokémon på. Pokémonkort kan samlas, bytas eller spelas med.

Pokemon finns även som figurer, gosedjur, figuruppsättningar och spel med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo och många fler. Jakten på dina Pokemons är spännande och rolig, kanske hittar du Rhydon som var den första Pokémon, Feebas som är en av de sällsynta, Mewtwo som är en av de starkaste av alla Pokemons, Pikachu som alla känner till eller Ash som är en av huvudkaraktärerna i Pokemon TV-serien.

Vårt lågpris: 315:-
Tillfälligt slut
SKU
09195-56

Elektronisk Pokemon Pikachu-figur med över 100 reaktioner, inklusive ljus och ljud!

Denna interaktiva Pokemon My Partner Pikachu-figur har 3 touchsensorer med över 100 olika interaktioner, inklusive ljus och ljud! Se Pikachus svans och kinder lysa upp och hör söta ljud när ni leker tillsammans. Skaffa din alldeles egna Pikachu-partner som väcks till liv med animerade armar och öron som rör sig lekfullt.

Figuren är 10 cm lång och har en beröringssensor på huvudet, näsan och magen - för mer söta och lekfulla reaktioner. Med 2 leklägen kan du överföra spänningen av att vara en Pokémon-tränare till verkligheten, när du väljer mellan upptäcktsläge eller träningsläge. Lek med Pikachu som aldrig förr!

Innehåller:

  • Pokémon Pikachu interaktiv figur

Detaljer:

  • Mått: 16,5 x 7 x 20 cm (LxBxH)
  • Mått figur: 10 cm (H)
  • Batteribehov: 3 x LR44 batterier (ingår)
  • Ålder: från 4 år
Mer information
Modell97759
EAN889933977593
VarumärkePokemon
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.