Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Pokemon Carry Case Playset - med 1 Pokemon-figur - i säcken finns det 7 olika sätt att leka med setet på

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 494:-
Tillfälligt slut
SKU
08202-10

Ta med din egen ryggsäck med leksaker överallt och kämpa episka strider mot andra Pokémon! Möt andra Pokémon på slagfältet, göm dig i grottan eller snurra runt i malströmmen. Denna leksaksuppsättning är fylld med funktioner för dig och din Pokémon! Upptäck spänningen i Pokémon-världen med Pokemon Carry Case-lekset.

Nu kan dina Pokemon-karaktärer slåss, fly från stenblocken, falla genom trädets dolda lem eller någon av de andra spännande funktionerna du hittar i din ryggsäck.

  • 7 olika sätt att spela
  • Lekuppsättningen viks i en praktisk väska när den inte används
  • Passar figurer som är cirka 5 cm höga

Innehåller:

  • Pokémon bärväska leksats
  • 1 Pokémon-figur

Detaljer:

  • Mått: 21 x 15,9 x 30,5 cm
  • Rek Ålder: från 6 år

Obs! Endast en figur ingår, andra figurer måste köpas separat.

Mer information
ModellPKW0029
EAN0191726376804
VarumärkePokemon
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.