Pokemon Battle Figure - Flareon 8 cm

Pokemon - gotta catch 'em all

Det ursprungliga Pokémonspelet är baserat på japanska RPG-spel med inslag av strategi och anpassat för videospel. Pokémon släpps i olika varianter och generationer som sträcker sig över 3 till 4 år, fulla av olika nya Pokemons med häftiga egenskaper och krafter. Pokemon Trading Card Game, Pokemon TCG eller Pokemon kort som de också kallas är baserat på Nintendos Pokemon-universum, där barn kan samla på samlarkort, mynt och figurer med sina favorit-Pokémon på. Pokémonkort kan samlas, bytas eller spelas med.

Pokemon finns även som figurer, gosedjur, figuruppsättningar och spel med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo och många fler. Jakten på dina Pokemons är spännande och rolig, kanske hittar du Rhydon som var den första Pokémon, Feebas som är en av de sällsynta, Mewtwo som är en av de starkaste av alla Pokemons, Pikachu som alla känner till eller Ash som är en av huvudkaraktärerna i Pokemon TV-serien.

Vårt lågpris: 122:-
I lager
SKU
12216-45
   

Pokemon™ Battle Figure™ Pack finns i olika varianter och består av en liten men kraftfull Pokémon-favorit på 8 cm - redo för riktiga äventyr. Så gör dig redo att slåss i episka turneringar och återupplev fantastiska stunder från Pokémon-serien med dina favoritkaraktärer med autentiska detaljer och dynamiska actionpositioner.

Detta paket innehåller ild-Pokémon Flareon, som kan nå en kroppstemperatur på över 920 grader.

Innehåller:

  • 1 Pokémon Flareon figur

Detaljer:

  • Mått figur: ca. 8 cm
  • Ålder: från 4 år
  • Gotta Catch ‘Em All™!
Mer information
Modell95036
EAN889933950367
VarumärkePokemon
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.