Playmobil Horses of Waterfall Amelia och Whisper med hästbox 71353

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 361:-
I lager
SKU
06234-146
   

Amelia tar hand om gästhästarna på Waterfall Ranch och hennes vänner kallar henne för en hästviskare. I hästboxen, som hör till hennes praktfulla Paso-Fino-hingst Whisper, vars man och svans kan kammas och stylas, finns det några andra djur som också vill bli vän med den empatiska tjejen. Whisper tycker lika mycket om att rumla runt med alpacka-mamman och hennes baby som hennes ägare gör. Just nu tar han dock hand om ett föräldralöst föl som är väldigt skakigt på sina långa ben och som, förutom Amelias skötsel, behöver närheten av en annan häst.

Med figur (djurvännen Amelia, hästviskare), ett föl, en alpacka med baby, ridtillbehör och många andra tillbehör för spännande rollspel.

Innehåller:

  • Playmobil-figur
  • Häst, föl
  • 2 Alpackor, hund
  • Stall, skottkärra
  • Och mycket mer

Detaljer:

  • Antal delar: 117
  • Ålder: från 5 år
Mer information
Modell71353
EAN4008789713537
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.