Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Play Doh Super Color pack - 20 burkar lera

De flesta barn älskar att vara kreativa, och med leklera från Play-Doh är det bara fantasin som sätter gränser för vad dem kan skapa.

Play-Doh leklera finns i alla regnbågens färger med och utan tillbehör som gör att barnen kan leka i flera timmar. Skapa figurer och konstverk i lera, och blir du inte nöjd så är det enkelt att börja om. Med Play-Doh är möjligheterna oändliga. Leran från Play-Doh är giftfri, fläckar inte av sig och kan användas om och om igen.

Vårt lågpris: 241:-
I lager
SKU
01216-34
   

Utforska kreativitet och fantasi med 20 burkar med färgglad Play-Doh-lera.

Påbörja ditt Play Doh-äventyr med detta Super Color-paket med 20 burkar Play-Doh-lera. Låt ditt barn använda sin fantasi för att skapa de mest otroliga skapelserna, från djur och människor till mat och blommor - endast fantasin sätter gränser. Små händer kan njuta av känslan av att skapa sina egna kreationer och element genom att rulla, klämma och forma lera.

  • 20 burkar med färgglad leklera
  • Perfekt aktivitet för regniga dagar
  • Lämplig för barn från 2 år och uppåt

Leran kommer i lufttäta burkar som håller den fin och mjuk så att den kan lekas med om och om igen. Play-Doh-lera är perfekt för kreativt lekande inomhus och är bra aktivitet för att utveckla motorisk skicklighet och öga-hand-koordination.

Innehåller:

  • 20 burkar Play Doh lera

Detaljer:

  • Total mängd lera: ca. 1,68 kg
  • Ålder: från 2 år

OBS: Leran innehåller vete.

Mer information
ModellA7924
EAN5010993557448
VarumärkePlay-doh
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.