Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Play Doh modellera - 24 burkar

De flesta barn älskar att vara kreativa, och med leklera från Play-Doh är det bara fantasin som sätter gränser för vad dem kan skapa.

Play-Doh leklera finns i alla regnbågens färger med och utan tillbehör som gör att barnen kan leka i flera timmar. Skapa figurer och konstverk i lera, och blir du inte nöjd så är det enkelt att börja om. Med Play-Doh är möjligheterna oändliga. Leran från Play-Doh är giftfri, fläckar inte av sig och kan användas om och om igen.

Vårt lågpris: 196:-
I lager
SKU
02226-129
   

Ta hem en stor låda med kreativitet och fantasi med detta Play-Doh-set med 24 färger av lera. Passar till allt från födelsedagspresenter till festspel och klassrumsaktiviteter.

Play-Doh-setet består av giftfri lera och passar barn som älskar att krama, mosa, mixa och göra roliga och vackra skapelser med händerna och leran. Lådorna kommer i en återvinningsbar kartong som är enkel att öppna och bidrar till en lite mer hållbar värld. Play-Doh-behållarna och locken är också återvinningsbara.

Innehåller:

  • 24 burkar Play Doh-lera

Detaljer:

  • Rek ålder: från 2 år

Obs: Play-Doh innehåller vete. Detta set kommer med 24 olika färger, färgerna du får kan variera

Mer information
Modell20383
EAN5010994852818
VarumärkePlay-doh
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.