Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Play Doh Leklera i regnbågsfärger 8-pack

De flesta barn älskar att vara kreativa, och med leklera från Play-Doh är det bara fantasin som sätter gränser för vad dem kan skapa.

Play-Doh leklera finns i alla regnbågens färger med och utan tillbehör som gör att barnen kan leka i flera timmar. Skapa figurer och konstverk i lera, och blir du inte nöjd så är det enkelt att börja om. Med Play-Doh är möjligheterna oändliga. Leran från Play-Doh är giftfri, fläckar inte av sig och kan användas om och om igen.

Vårt lågpris: 93:-
I lager
SKU
01216-32
   

Utöka din Play-Doh-samling med denna 8-pack som innehåller giftfri leklera i glada färger. Här hittar du burkar med röd, orange, gul, grön, rosa, blå, lila och vit lera. Låt barnen skapa sin egen regnbåge eller blanda sina egna färger. Play Doh är ett fantastiskt kreativt verktyg för barn från 2 år och uppåt. Använd fantasin och skapa de mest otroliga skapelserna.

Detta lekset är ett utmärkt startpaket för Play Doh-älskare, eller om man vill fylla på med ny lera till olika Play Doh-lekset (säljs separat). Förpackad i lufttäta burkar som håller leran sig fin och mjuk så att den kan användas om och om igen. Play-Doh-lera är perfekt för kreativt lekande inomhus och är bra aktivitet för att utveckla motorisk skicklighet och öga-hand-koordination.

  • 8 burkar med leklera
  • Perfekt aktivitet för regniga dagar
  • Lämplig för barn från 2 år och uppåt

Innehåll:

  • 8 burkar Play Doh lera

Detaljer:

  • Färg: röd, orange, gul, grön, rosa, blå, lila, vit
  • Mängd lera per burk: ca. 56 gram
  • Rek.ålder: från 2 år

OBS! Leran innehåller vete.

Mer information
ModellE5062
EAN5010993560196
VarumärkePlay-doh
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.