PAW Patrol Vattenflaska med sugrör - 480 ml

Paw Patrol - Följ med Ryder och alla valparna från Paw Patrol på räddningsuppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble och Zuma är redo att rädda dagen. Ifall du behöver en extra hand eller tass, frukta inte, Paw Patrol-gänget är på väg! Paw Patrol är räddningshundar under utbildning och tillsammans med 10-åriga Ryder ger de sig ut på äventyr. Paw Patrol-valparna är inspirerade av yrken som brandman, polis, byggnadsarbetare, soparbetare etc. Med figurer, figurpaket, bilar, fordon, utklädning, spel och mycket mer kan du ta del av uppdragen tillsammans med Ryder och valparna från Paw Patrol.

Ryder är den 10-åriga pojken som är ledare för valparna i PAW Patrol, han skickar iväg dem på uppdrag från högkvarteret Lookout Tower och hjälper dem om de stöter på hinder på vägen. Paw Patrol består av dalmatinern Marshall, schäferhunden Chase, blandrasen Rocky, labradoren Zuma, bulldoggen Rubble och Skye som är en cockapoo. Ofta får de hjälp med olika uppdrag och räddningsoperationer av andra valpvänner som huskyn Everest, chihuahuan Tracker, Tuck och Ella som är golden retrievers, berner sennenhunden Rex och Liberty som är en långhårig tax.

PAW Patrol - Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten!

Vårt lågpris: 145:-
I lager
SKU
02225-63
   

PAW Patrol vattenflaska med silikon drickpip och som är gjord av mycket slitstark tritanplast. Flaskans drickpip är skyddad under ett lock som öppnas med hjälp av en tryckknapp. Drickpipen är ansluten till ett sugrör för att man enkelt kan dricka ur flaskan. Tritan innehåller inte BPA, och är ett hållbart material som är transparent och utan både östrogena och androgena ämnen. Det finns även ett praktiskt handtag på flaskan för enkel frakt.

Innehåller:

  • PAW Patrol Vattenflaska

Detaljer:

  • Material: Tritan (renaste och starkaste formen av plastprodukt)
  • Volym: 480 ml
  • Rek.ålder: från 4 år

Det rekommenderas inte att diska flaskan i diskmaskin.

Mer information
Modell18996
EAN8412497189960
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.