Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

PAW Patrol Movie True Metal fordon - 6 metallbilar

Häng med hundarna i PAW Patrol på räddningsuppdrag

I den animerade serien får du se hur de modiga hundarna Rocky, Rubble, Skye, Chase, Marshall och Zuma löser problem som uppstår i staden. Serien fokuserar på vänskap och problemlösning. Hos oss hittar du samlarfigurer, figurset, leksaksbilar, maskeradkläder, gosedjur och andra produkter från PAW Patrol. Vilken hund är din favorit?

Vårt lågpris: 296:-
I lager
SKU
07216-24
   

Återskapa spänningen i filmen med detta paket med 6 True Metal Movie-bilar i skala 1:55, med exklusiva versioner av Chase och Skye.

Valphjältarna från Paw Patrol är redo att köra till undsättning snabbare än någonsin i sina fordon inspirerade av Paw Patrol-filmen. Med autentiska filmdetaljer och solid metallkonstruktion är dessa bilar redo att rädda dagen.

Innehåller:

  • 6 Paw Patrol metallbilar i presentförpackning

Detaljer:

  • Målbil: ca. 8 x 4 x 5 cm (LxBxH)
  • Skala: 1:55
  • Material: metall
  • Rek ålder: från 3 år

OBS! Passar till andra Paw Patrol True Metal leksaksuppsättningar

När deras största rival, Humdinger blir ordförande i Adventure City och skapar kaos, sätter Ryder och de andra modiga valparna iväg med hög fart för att möta utmaningen. Medan en valp måste ta hand om sitt förflutna i Adventure City, hittar de övriga från laget en ny vän som kan hjälpa dem, den smarta tax-hunden Liberty. Tillsammans måste Paw Patrol kämpa för att rädda invånarna i Adventure City.

Mer information
Modell6060428
EAN778988330784
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.