Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

PAW Patrol Marshall radiostyrd brandbil med Pup Pad fjärrkontroll

Paw Patrol - Följ med Ryder och alla valparna från Paw Patrol på räddningsuppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble och Zuma är redo att rädda dagen. Ifall du behöver en extra hand eller tass, frukta inte, Paw Patrol-gänget är på väg! Paw Patrol är räddningshundar under utbildning och tillsammans med 10-åriga Ryder ger de sig ut på äventyr. Paw Patrol-valparna är inspirerade av yrken som brandman, polis, byggnadsarbetare, soparbetare etc. Med figurer, figurpaket, bilar, fordon, utklädning, spel och mycket mer kan du ta del av uppdragen tillsammans med Ryder och valparna från Paw Patrol.

Ryder är den 10-åriga pojken som är ledare för valparna i PAW Patrol, han skickar iväg dem på uppdrag från högkvarteret Lookout Tower och hjälper dem om de stöter på hinder på vägen. Paw Patrol består av dalmatinern Marshall, schäferhunden Chase, blandrasen Rocky, labradoren Zuma, bulldoggen Rubble och Skye som är en cockapoo. Ofta får de hjälp med olika uppdrag och räddningsoperationer av andra valpvänner som huskyn Everest, chihuahuan Tracker, Tuck och Ella som är golden retrievers, berner sennenhunden Rex och Liberty som är en långhårig tax.

PAW Patrol - Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten!

Vårt lågpris: 297:-
Tillfälligt slut
SKU
06193-21

Radiostyrd PAW Patrol Marshall brandbil med 76 meter räckvidd och barnvänlig fjärrkontroll.

Kör runt med din favoritvalp, Marshall, och rädda dagen genom att återskapa dina favoritmoment från den populära TV-serien. Marshall och hans brandbil styrs med en enkel tvåvägs kontroll.

Den enkla fjärrkontrollen har en räckvidd på 76 meter så du kan köra ut på riktigt långa uppdrag. Brandbilen har autentiska detaljer och en stege som kan höjas och sänkas om till exempel en katt ska räddas från ett träd eller en boende måste klättra ut genom fönstret om det brinner i trapphuset. Bilen kan köra framåt och bakåt.

Samla PAW Patrol-leksaker och tillbehör för det ultimata räddningsteamet, med Ryder, Chase, Marshall, Skye och resten av teamet.

Innehåller:

  • Marshall och hans brandbil
  • Fjärrkontroll

Detaljer:

  • Mått: 25,5 x 13,5 x 23 cm (LxBxH)
  • Batterikrav: 5 x AAA -batterier (ingår ej)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell6054195
EAN778988278697
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.