Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

PAW Patrol Marshall radiostyrd brandbil med Pup Pad fjärrkontroll

Häng med hundarna i PAW Patrol på räddningsuppdrag

I den animerade serien får du se hur de modiga hundarna Rocky, Rubble, Skye, Chase, Marshall och Zuma löser problem som uppstår i staden. Serien fokuserar på vänskap och problemlösning. Hos oss hittar du samlarfigurer, figurset, leksaksbilar, maskeradkläder, gosedjur och andra produkter från PAW Patrol. Vilken hund är din favorit?

Vårt lågpris: 271:-
I lager
SKU
06193-21
   

Radiostyrd PAW Patrol Marshall brandbil med 76 meter räckvidd och barnvänlig fjärrkontroll.

Kör runt med din favoritvalp, Marshall, och rädda dagen genom att återskapa dina favoritmoment från den populära TV-serien. Marshall och hans brandbil styrs med en enkel tvåvägs kontroll.

Den enkla fjärrkontrollen har en räckvidd på 76 meter så du kan köra ut på riktigt långa uppdrag. Brandbilen har autentiska detaljer och en stege som kan höjas och sänkas om till exempel en katt ska räddas från ett träd eller en boende måste klättra ut genom fönstret om det brinner i trapphuset. Bilen kan köra framåt och bakåt.

Samla PAW Patrol-leksaker och tillbehör för det ultimata räddningsteamet, med Ryder, Chase, Marshall, Skye och resten av teamet.

Innehåller:

  • Marshall och hans brandbil
  • Fjärrkontroll

Detaljer:

  • Mått: 25,5 x 13,5 x 23 cm (LxBxH)
  • Batterikrav: 5 x AAA -batterier (ingår ej)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell6054195
EAN778988278697
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.