Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Paw Patrol målarbok med klistermärken - 24 sidor

Paw Patrol - Följ med Ryder och alla valparna från Paw Patrol på räddningsuppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble och Zuma är redo att rädda dagen. Ifall du behöver en extra hand eller tass, frukta inte, Paw Patrol-gänget är på väg! Paw Patrol är räddningshundar under utbildning och tillsammans med 10-åriga Ryder ger de sig ut på äventyr. Paw Patrol-valparna är inspirerade av yrken som brandman, polis, byggnadsarbetare, soparbetare etc. Med figurer, figurpaket, bilar, fordon, utklädning, spel och mycket mer kan du ta del av uppdragen tillsammans med Ryder och valparna från Paw Patrol.

Ryder är den 10-åriga pojken som är ledare för valparna i PAW Patrol, han skickar iväg dem på uppdrag från högkvarteret Lookout Tower och hjälper dem om de stöter på hinder på vägen. Paw Patrol består av dalmatinern Marshall, schäferhunden Chase, blandrasen Rocky, labradoren Zuma, bulldoggen Rubble och Skye som är en cockapoo. Ofta får de hjälp med olika uppdrag och räddningsoperationer av andra valpvänner som huskyn Everest, chihuahuan Tracker, Tuck och Ella som är golden retrievers, berner sennenhunden Rex och Liberty som är en långhårig tax.

PAW Patrol - Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten!

Vårt lågpris: 70:-
Tillfälligt slut
SKU
08192-116

Paw Patrol målarbok med klistermärken och med massor av spännande motiv som du känner till från den populära serien om de tuffa räddningsvalparna från Paw Patrol.

Innehåller:

  • Paw Patrol målarbok

Detaljer:

  • Antal sidor: 24 sidor
  • Ålder: från 4 år
  • Norsk text
Mer information
Modell124139
EAN7031651241392
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.