Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

PAW Patrol Dino Rescue HQ leksats med valp, bil och dinosaurie

-29%

Häng med hundarna i PAW Patrol på räddningsuppdrag

I den animerade serien får du se hur de modiga hundarna Rocky, Rubble, Skye, Chase, Marshall och Zuma löser problem som uppstår i staden. Serien fokuserar på vänskap och problemlösning. Hos oss hittar du samlarfigurer, figurset, leksaksbilar, maskeradkläder, gosedjur och andra produkter från PAW Patrol. Vilken hund är din favorit?

29%
Kampanjpris 593:- 834:- Du sparar: 241,-
I lager
SKU
06206-111
   

Alla räddningsteam behöver en bas, och valparna i Paw Patrol är inget undantag. Detta lekset Dino Rescue HQ ger dig allt du behöver för att starta dina dinosaurieuppdrag.

Följ med den exklusiva Rex-karaktären på ett äventyr i hans fordon och upptäck en överraskningsdinosaurie. Vilken färg har den?

Parkera bilen i garaget och låt sedan Rex utforska högkvarteret. Med en knapptryckning förvandlas högkvarteret till ett torn som kan snurra precis som i den populära tv-serien. Här har du en perfekt utsikt över området och kan snabbt upptäcka om det finns några problem. Aktivera ljudeffekter genom att trycka på knappen i Rex-laboratoriet. Är en dinosaurie i knipa? Dags för räddningsuppdrag! Fäst kroken i Rexs ryggsäck och ge er iväg.

Skapa dina egna dinouppdrag så ofta du vill med Paw Patrol Dino Rescue HQ!

Innehåll: 

  • 1 x Paw Patrol Dino HQ
  • 1 x Rex figur
  • 1 x bil
  • 1 x mini-dinosaurie

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x LR44-batterier (ingår)
  • Rek.ålder: från 3 år

Kombinera gärna med andra PAW Patrol Dino Rescue figurer och fordon för det ultimata dino-äventyret.

Mer information
Modell6059295
EAN778988319994
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.