Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

PAW Patrol True Metal die cast PAW Patroller med ramp - med 3 räddningsuppdrag

Häng med hundarna i PAW Patrol på räddningsuppdrag

I den animerade serien får du se hur de modiga hundarna Rocky, Rubble, Skye, Chase, Marshall och Zuma löser problem som uppstår i staden. Serien fokuserar på vänskap och problemlösning. Hos oss hittar du samlarfigurer, figurset, leksaksbilar, maskeradkläder, gosedjur och andra produkter från PAW Patrol. Vilken hund är din favorit?

Vårt lågpris: 575:-
I lager
SKU
06195-134
   

Placera din favorit PAW Patrol-bil i startrampen på denna coola 2-i-1 bilen. Bilen rymmer så många som 7 fordon och när du öppnar den förvandlas den till en cool startramp för bilarna.

I det här leksetet får du 3 olika räddningsuppdrag att slutföra och det råder ingen brist på actionfyllda ögonblick med denna tuffa PAW Patroller. Du får även det Robodogs coola fordon.

Akta dig... är det där en brand? Inga problem, PAW Patrol tar sig an uppdraget. Denna coola bil är förvandlas till ett roligt lekset för små PAW Patrol-fans. Ha kul i många timmar och slutför olika uppdrag med detta roliga leksaksset. Ingen valp är för liten, inget uppdrag är för stort!

Innehåller:

  • Paw Patroller True Metal
  • Robodog fordon
  • Hinder med flammor
  • 3 räddningsuppdrag

Detaljer:

  • Rymmer 7 True-Metal-fordon (säljs separat) 
  • Mått: Lastbil ca 47x13x12,5 cm Robodog-fordon ca 6x4x3,5 cm.
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell6053406
EAN778988270240
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.