Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

PAW Patrol True Metal die cast PAW Patroller med ramp - med 3 räddningsuppdrag

Paw Patrol - Följ med Ryder och alla valparna från Paw Patrol på räddningsuppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble och Zuma är redo att rädda dagen. Ifall du behöver en extra hand eller tass, frukta inte, Paw Patrol-gänget är på väg! Paw Patrol är räddningshundar under utbildning och tillsammans med 10-åriga Ryder ger de sig ut på äventyr. Paw Patrol-valparna är inspirerade av yrken som brandman, polis, byggnadsarbetare, soparbetare etc. Med figurer, figurpaket, bilar, fordon, utklädning, spel och mycket mer kan du ta del av uppdragen tillsammans med Ryder och valparna från Paw Patrol.

Ryder är den 10-åriga pojken som är ledare för valparna i PAW Patrol, han skickar iväg dem på uppdrag från högkvarteret Lookout Tower och hjälper dem om de stöter på hinder på vägen. Paw Patrol består av dalmatinern Marshall, schäferhunden Chase, blandrasen Rocky, labradoren Zuma, bulldoggen Rubble och Skye som är en cockapoo. Ofta får de hjälp med olika uppdrag och räddningsoperationer av andra valpvänner som huskyn Everest, chihuahuan Tracker, Tuck och Ella som är golden retrievers, berner sennenhunden Rex och Liberty som är en långhårig tax.

PAW Patrol - Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten!

Medlemserbjudande 460:- 20%
Vårt lågpris: 575:-
Tillfälligt slut
SKU
06195-134

Placera din favorit PAW Patrol-bil i startrampen på denna coola 2-i-1 bilen. Bilen rymmer så många som 7 fordon och när du öppnar den förvandlas den till en cool startramp för bilarna.

I det här leksetet får du 3 olika räddningsuppdrag att slutföra och det råder ingen brist på actionfyllda ögonblick med denna tuffa PAW Patroller. Du får även det Robodogs coola fordon.

Akta dig... är det där en brand? Inga problem, PAW Patrol tar sig an uppdraget. Denna coola bil är förvandlas till ett roligt lekset för små PAW Patrol-fans. Ha kul i många timmar och slutför olika uppdrag med detta roliga leksaksset. Ingen valp är för liten, inget uppdrag är för stort!

Innehåller:

  • Paw Patroller True Metal
  • Robodog fordon
  • Hinder med flammor
  • 3 räddningsuppdrag

Detaljer:

  • Rymmer 7 True-Metal-fordon (säljs separat) 
  • Mått: Lastbil ca 47x13x12,5 cm Robodog-fordon ca 6x4x3,5 cm.
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell6053406
EAN778988270240
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.