Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

PAW Patrol True Metal die cast PAW Patroller

Häng med hundarna i PAW Patrol på räddningsuppdrag.

I den animerade serien får du se hur de modiga hundarna Rocky, Rubble, Skye, Chase, Marshall och Zuma löser problem som uppstår i staden. Serien fokuserar på vänskap och problemlösning. Hos oss hittar du samlarfigurer, figurset, leksaksbilar, maskeradkläder, gosedjur och andra produkter från PAW Patrol. Vilken hund är din favorit?

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 532:-
I lager
SKU
06195-134
   

Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten för de modiga hundvalparna från Paw Patrol! Lastbilen kommer med härliga tillbehör och kan vecklas ut till ett stort lekset med räddningsfunktion, fordonslauncher och speed-ramp. Den stora transportlastbilen rymmer upp till sju Paw Patrol True Metal-fordon som kan köpas separat. Sätt igång räddningsarbetet, det finns massor att göra och leksetet kommer med tre olika räddningsuppdrag som du kan utföra.

Innehåll:

  • Paw Patroller True Metal
  • Robodog-fordon
  • Olika tillbehör

Detaljer:

  • Rymmer 7 True-Metal-fordon (säljs separat) 
  • Mått: Lastbil ca 47x13x12,5 cm Robodog-fordon ca 6x4x3,5 cm.
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell6053406
EAN778988270240
VarumärkePaw Patrol
Ålder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.