Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

PAW Patrol Die cast bilar - 6 metallbilar

Häng med hundarna i PAW Patrol på räddningsuppdrag.

I den animerade serien får du se hur de modiga hundarna Rocky, Rubble, Skye, Chase, Marshall och Zuma löser problem som uppstår i staden. Serien fokuserar på vänskap och problemlösning. Hos oss hittar du samlarfigurer, figurset, leksaksbilar, maskeradkläder, gosedjur och andra produkter från PAW Patrol. Vilken hund är din favorit?

Vårt lågpris: 344:-
I lager
SKU
06195-137-1
   

Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten! Häng med PAW Patrol på äventyr med de sex fordonen i metall. Oavsett om det gäller avancerade uppdrag eller att rädda en katt ur ett träd kan du lita på att hundarna i PAW Patrol får jobbet gjort.

Kör snabbare än någonsin för att rädda dagen. Med PAW Patrol True Metal fordon får du 6 olika fordon från den populära TV-serien. Fordonen är i skala 1:55 och två av fordonen levereras i exklusiva versioner.

Metallbilarna är tåliga och kan kombineras med PAW Patrol 2 i 1 PAW patroller för en ännu roligare lekstund.

Innehåll:

  • 6x Paw Patrol fordon i metall (Marshall, Chase, Skye, Rubble, Zuma och Rocky)

Detaljer:

  • Mått förpackning: L31 x B5,5 x H22 cm
  • Rek.ålder. från 3 år
Mer information
Modell20121424
EAN778988310069
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.