PAW Patrol die-cast bilar - 6 metallbilar

Paw Patrol - Följ med Ryder och alla valparna från Paw Patrol på räddningsuppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble och Zuma är redo att rädda dagen. Ifall du behöver en extra hand eller tass, frukta inte, Paw Patrol-gänget är på väg! Paw Patrol är räddningshundar under utbildning och tillsammans med 10-åriga Ryder ger de sig ut på äventyr. Paw Patrol-valparna är inspirerade av yrken som brandman, polis, byggnadsarbetare, soparbetare etc. Med figurer, figurpaket, bilar, fordon, utklädning, spel och mycket mer kan du ta del av uppdragen tillsammans med Ryder och valparna från Paw Patrol.

Ryder är den 10-åriga pojken som är ledare för valparna i PAW Patrol, han skickar iväg dem på uppdrag från högkvarteret Lookout Tower och hjälper dem om de stöter på hinder på vägen. Paw Patrol består av dalmatinern Marshall, schäferhunden Chase, blandrasen Rocky, labradoren Zuma, bulldoggen Rubble och Skye som är en cockapoo. Ofta får de hjälp med olika uppdrag och räddningsoperationer av andra valpvänner som huskyn Everest, chihuahuan Tracker, Tuck och Ella som är golden retrievers, berner sennenhunden Rex och Liberty som är en långhårig tax.

PAW Patrol - Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten!

Vårt lågpris: 344:-
I lager
SKU
06195-137-1
   

Die-cast samlarpaket med 6 Paw Patrol metallbilar i skala 1:55.

Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten! Häng med PAW Patrol på äventyr med de sex fordonen i metall. Oavsett om det gäller avancerade uppdrag eller att rädda en katt ur ett träd kan du lita på att hundarna i PAW Patrol får jobbet gjort.

Kör snabbare än någonsin för att rädda dagen. Med PAW Patrol True Metal fordon får du 6 olika fordon från den populära TV-serien. Fordonen är i skala 1:55 och två av fordonen levereras i exklusiva versioner. Metallbilarna är tåliga och kan kombineras med PAW Patrol 2 i 1 PAW patroller och få en fantastisk samling och utför räddningsuppdrag.

Innehåller:

  • 6 Paw Patrol fordon i metall (Marshall, Chase, Skye, Rubble, Zuma och Rocky)

Detaljer:

  • Mått förpackning: 31 x 5,5 x 22 cm (LxBxH)
  • Skala: 1:55
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell20121424
EAN778988310069
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.