Paw Patrol Cat Pack Wild figurset - Wild-figur och fordon

-30%

Paw Patrol - Följ med Ryder och alla valparna från Paw Patrol på räddningsuppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble och Zuma är redo att rädda dagen. Ifall du behöver en extra hand eller tass, frukta inte, Paw Patrol-gänget är på väg! Paw Patrol är räddningshundar under utbildning och tillsammans med 10-åriga Ryder ger de sig ut på äventyr. Paw Patrol-valparna är inspirerade av yrken som brandman, polis, byggnadsarbetare, soparbetare etc. Med figurer, figurpaket, bilar, fordon, utklädning, spel och mycket mer kan du ta del av uppdragen tillsammans med Ryder och valparna från Paw Patrol.

Ryder är den 10-åriga pojken som är ledare för valparna i PAW Patrol, han skickar iväg dem på uppdrag från högkvarteret Lookout Tower och hjälper dem om de stöter på hinder på vägen. Paw Patrol består av dalmatinern Marshall, schäferhunden Chase, blandrasen Rocky, labradoren Zuma, bulldoggen Rubble och Skye som är en cockapoo. Ofta får de hjälp med olika uppdrag och räddningsoperationer av andra valpvänner som huskyn Everest, chihuahuan Tracker, Tuck och Ella som är golden retrievers, berner sennenhunden Rex och Liberty som är en långhårig tax.

PAW Patrol - Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten!

Kampanjpris 218,40
Vårt lågpris: 312:-
30%
Du sparar: 93,60
Tillfälligt slut
SKU
06226-129

Följ med Wild the cat på räddningsuppdrag på hans gepard inspirerade motorcykel med figursetet Paw Patrol Cat Pack.

Wilds gepard inspirerade fordon kommer med autentiska Cat Pack-funktioner och grafik, precis som i TV-serien. Dra framhjulet framåt för att sätta fordonet i räddningsläge, använd sedan pull-back funktionen för att aktivera jaktläget och köra iväg till nästa uppdrag. Klädd i sin Cat Pack dräkt och orange hjälm är Wild alltid redo för action och kan inte vänta med att gå med resten av Cat Pack-gänget och Paw Patrol valparna (säljs separat) för nya spännande räddningsuppdrag i Adventure Bay.

Med Paw Patrol kan barn utforska sin fantasi samtidigt som de utvecklar finmotoriken genom lek. Hjältevalparna lär barnen allt om hjältemod, gemenskap och problemlösning. Samla alla Cat Pack-figurer (säljs separat) och Paw Patrol valpar för det ultimata räddningsteamet. Återskapa dina favorituppdrag från Paw Patrol-filmer och TV, och skapa dina alldeles egna äventyr!

Innehåller:

  • Cat Pack Wild figur
  • Wild fordon

Detaljer:

  • Mått förpackning: 24 x 29 x 12 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell6066332
EAN778988450062
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.