PAW Patrol Big Truck Pups Chase - figur och lastbil med kanon

-25%

Paw Patrol - Följ med Ryder och alla valparna från Paw Patrol på räddningsuppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble och Zuma är redo att rädda dagen. Ifall du behöver en extra hand eller tass, frukta inte, Paw Patrol-gänget är på väg! Paw Patrol är räddningshundar under utbildning och tillsammans med 10-åriga Ryder ger de sig ut på äventyr. Paw Patrol-valparna är inspirerade av yrken som brandman, polis, byggnadsarbetare, soparbetare etc. Med figurer, figurpaket, bilar, fordon, utklädning, spel och mycket mer kan du ta del av uppdragen tillsammans med Ryder och valparna från Paw Patrol.

Ryder är den 10-åriga pojken som är ledare för valparna i PAW Patrol, han skickar iväg dem på uppdrag från högkvarteret Lookout Tower och hjälper dem om de stöter på hinder på vägen. Paw Patrol består av dalmatinern Marshall, schäferhunden Chase, blandrasen Rocky, labradoren Zuma, bulldoggen Rubble och Skye som är en cockapoo. Ofta får de hjälp med olika uppdrag och räddningsoperationer av andra valpvänner som huskyn Everest, chihuahuan Tracker, Tuck och Ella som är golden retrievers, berner sennenhunden Rex och Liberty som är en långhårig tax.

PAW Patrol - Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten!

Kampanjpris 220:-
Vårt lågpris: 293:-
25%
Du sparar: 73:-
I lager
SKU
06226-138
   

Följ med Chase på actionfyllda räddningsuppdrag med PAW Patrol Big Truck Pups Rescue Truck-fordon med kanon.

Chases stora räddningslastbil kommer med en spännande förvandling. Öppna lastbilens förarhytt för att enkelt placera Chase i förarsätet, luta släpet framåt och höj taket för att aktivera kommandocentralsläget som förvandlar lastbilen till en tvåvåningskommandocentral med kanon. Med andra ord är detta det perfekta räddningsfordonet för höghastighetsräddningsuppdrag.

  • Paw Patrol Big Truck Pups Chase
  • Lastbil med kanon och projektiler + valpfigur
  • Lyft taket för att placera figuren i förarsätet

Återupplev dina favoritscener från TV-serien och filmen Paw Patrol, eller skapa helt nya uppdrag och äventyr. Samla flera figurer och fordon från Paw Patrol Big Truck Pups (säljs separat) för det ultimata räddningsteamet och ge dig ut på oändlig lek och nöje.

Med Paw Patrol kan barn utforska sin fantasi samtidigt som de utvecklar finmotorik genom lek. Hjältevalparna lär barnen allt om hjältemod, gemenskap och problemlösning.

Innehåll:

  • Paw Patrol Chase räddningsfordon
  • Chase-figur
  • 2 projektiler

Detaljer:

  • Mått: ca. 26 x 24 x 10 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell6065300
EAN778988436165
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.