Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

LEGO-nyheter september

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Nyhet
Pris
Serie
Ålder

13 artiklar

Sätt fallande sortering
per page

LEGO nyheter i september

De populära adventskalendrarna från LEGO är äntligen här! CITY, Harry Potter, Friends, Star Wars och Marvel är lika populära varje år, och du måste vara tidigt ute om du vill säkra ditt barns favorit. Barnen kommer att älska att bygga sig igenom förjulstiden. Låt dem öppna små presenter och byggset som gör väntetiden till julafton ännu roligare.

Följ med City and Friends på en resa. I produktserien Friends står snö och is i centrum, medan passagerarplanet från City låter dig åka vart du vill. Från Star Wars kommer både en Starfighter och en Jedi rymdfärja samt en byggbar figur av den ikoniska karaktären Chewbacca. Känner du ett Harry Potter-fan? Vad sägs om att låta dem bygga slottet Hogwarts och de omgivande områdena, med unika detaljer från filmens universum. Och när vi pratar om filmer; bygg Walt Disneys kamera med Disney Classics, med filmremsa och 20 historiska stillbilder, kända minifigurer och många unika och spännande byggbara detaljer. Möt hösten med nya byggsatser från LEGO.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.