Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

LEGO-nyheter oktober

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Ålder
Serier

6 artiklar

per page

LEGO nyheter i oktober

Mörka, mysiga inomhuskvällar är perfekta för en stor och innehållsrik byggsats från LEGO. Oktobernyheterna från LEGO består av flera stora nyheter som passar särskilt bra för vuxna som bygger LEGO eller som ett byggprojekt där vuxna och barn bygger tillsammans.

Med LEGO Ideas återskapas byggidéer från LEGO-fans, och den här gången kan du föreställa dig livet i en vikingaby och bygga modeller av en smedja, hövdingens långhus och ett vakttorn som kan kopplas samman. Och kanske drar du igång Halloween-firandet med att återskapa systrarna Sandersons stuga från Disney-filmen Hocus Pocus. Disney släpper en ny film, Wish, och med LEGO kan barnen bygga och återskapa flera ögonblick och scener från filmen. Bygg Ashas stuga, kung Magnificos slott eller marknadsplatsen i staden Rosas med unika detaljer medan du väntar på filmen.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.