Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO-nyheter mars

45 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

45 artiklar

per page
Sätt fallande sortering

Möt våren med nyheterna från LEGO.

Låt barn som älskar att dansa och uppträda, uppleva en värld där de kan göra sina egna musikvideor via VIDIYO. Använd gratisappen för att skanna minifiguren och se specialeffekterna. Barn kommer att tycka att det är jättekul att se hur deras karaktär väcks till liv i den musikvideo de regisserar, producerar och spelar i. DUPLO tar de yngsta barnen till gården där de får uppleva sina första byggprojekt, samtidigt som de lär sig om livet på gården med traktor och husdjur. Minidockorna från Friends tar dig med på nya upplevelser i Heartlake. Gå på uppdrag med veterinären, ta hand om djuren och ge extra vård till de djur som behöver det. Och när arbetsdagen är över kan det vara frestande att shoppa.

I Disneys nya storfilm möter du Raya och draken Sisu. Gå på spännande äventyr och återupplev scener från filmen med dem. Ninjago låter dig återskapa actionscener från TV-serien och åka på ninjaprojekt tillsammans med Lloyd, Jay, drakarna och besöka Guardians City. Låt barnen få uppleva riktigt Minecraft-skoj genom att låta dem bygga sina egna Minecraft-äventyr med karaktärerna och uppgifterna de känner från spelet.

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.