Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nintendo Super Mario Mini Anti-gravity 2,4 GHz RC Racer - radiostyrd Mario Kart bil

Leksakerna från Nintendo bjuder på samma magi och spänning som du upplever i tv-spelen!

Nintendo, Nintendo Super Mario och World of Nintendo bjuder på samma magi, spänning och underhållning som du får i de kända tv-spelen från Nintendo.Samla på dina favoritkaraktärer, bygg bilbanor och låt Mario och Luigi tävla om första plats. Kombinera olika lekset för att skapa ditt helt egna Nintendo-universum, lika detaljrikt som i spelen. Nintendo, med Mario och Luigi i spetsen, är lika roligt för föräldrar som kommer ihåg härliga lekstunder från sin barndom, som det är för unga som upplever magin för första gången.

Vårt lågpris: 493:-
I lager
SKU
10172-187
   

Har du någon gång funderat över vad som skulle hända om Mario Kart blev träffad av av blixten? Den skulle naturligtvis krympa. Nintendo presenterar nu Mini RC Racer, en radiostyrd bil som kan köras i två olika lägen, standard eller anti-gravitationsläget.

När bilen kör i anti-gravitationsläget kan den utföra coola trick med några enkla knapptryckningar, den kan bland annat snurra 360 grader. Använd inte bilen i åskoväder, den kommer inte krympa ytterligare även om det hade varit riktigt roligt.

Innehåller:

  • Mini Anti-Gravity RC Racer - Super Mario
  • Kontroller 2,4 GHz

Detaljer:

  • Mått: 20 x 16 x 13 cm
  • Batteribehov: 8 x AA (6st ingår till bilen)
  • Frekvens: 2,4 GHz
  • Ålder: från 4 år
Mer information
Modell02497
EAN039897024974
VarumärkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.