Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nintendo Super Mario Gosedjur - 50 cm

Leksakerna från Nintendo bjuder på samma magi och spänning som du upplever i tv-spelen!

Nintendo, Nintendo Super Mario och World of Nintendo bjuder på samma magi, spänning och underhållning som du får i de kända tv-spelen från Nintendo.Samla på dina favoritkaraktärer, bygg bilbanor och låt Mario och Luigi tävla om första plats. Kombinera olika lekset för att skapa ditt helt egna Nintendo-universum, lika detaljrikt som i spelen. Nintendo, med Mario och Luigi i spetsen, är lika roligt för föräldrar som kommer ihåg härliga lekstunder från sin barndom, som det är för unga som upplever magin för första gången.

Vårt lågpris: 401:-
I lager
SKU
08206-166
   

Nu kan du få din egen Super Mario-nallebjörn på 50 cm! Denna plysch-nallebjörn från Nintendo är mjuk och len och vill följa med dig på vartenda äventyr. "Det är mario-tid". Låt Mario bevaka dig medan du sover, du vet aldrig när Bowser kan dyka upp. Under dagen kan du åka på nya äventyr och besegra fiender.

Innehåll:

  • 1 x nallebjörn

Detaljer:

  • Mått: 50 cm
  • Material: Polyester
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell64456-4L
EAN039897644561
VarumärkeNintendo Super Mario
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.