Miraculous Superhero Secret - docka med rörliga leder och två outfits - Marinette och Ladybug - 26 cm

-28%

Miraculous Ladybug er tenåringen Marinette som forvandles til superhelten Ladybug, og sammen med Cat Noir, beskytter Paris mot skurker og kjeltringer. Nå kan du gjenskape scener du husker fra den populære TV-serien eller skape dine helt egne historier med Miraculous-leker og figurer. Blir med Ladybug, Cat Noir, Queen Bee, Rena Rouge og alle de andre karakterene fra serien, på nye, spennende og actionfylte eventyr der du har regien. 

Kampanjpris 225:-
Vårt lågpris: 311:-
28%
Du sparar: 86:-
Tillfälligt slut
SKU
04217-8

Marinette håller sin superhjälte hemlig och förvandlas bara till en superhjälte-Ladybug när Paris är i fara. I denna förpackning får du två olika klädesplagg; både Marinettes vanliga vardagskläder och Ladybug-superhjältedräkt. Den lilla röda varelsen, Tikki, är alltid vid Marinettes sida och är alltid redo att förvandla henne till Ladybug. Tikki är en vänlig och ärlig figur som kallas Kwami och liknar en nyckelpiga.

Det är Tikki och de mirakulösa örhängena som har Ladybug-kraften, och när Marinette förvandlas till superhjälten Ladybug, lånar hon kraften till Tikki. Kom ihåg att ladda batterierna genom att äta och dricka - annars kan du förvandlas till en vanlig tonåring igen för att du har för lite krafter. Lek dina favoritscener från Miracolous-serien med den poserande Ladybug-dockan med två outfits.

Innehåll:

  • Marinette docka med byxor, t-shirt, jacka, skor och väska
  • Ladybug heldräkt med ansiktsmask och skor
  • Kwami – Tikki

Detaljer:

  • Mått docka: ca. 26 cm
  • Rek. ålder: från 4 år
Mer information
Modell60-50355
EAN043377503552
VarumärkeMiraculous
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.