Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Minecraft Sound Foam Battle Role Play - Dungeons Double Axe

Minecraft leksaker och byggset

Skapa byggnader, utforska och upplev härliga äventyr precis som i det populära spelet. Med byggset, figurpaket och lekset från Minecraft kan du bygga och leka i timtal! Inte nog med det, varumärket LEGO har en hel produktserie som låter dig återskapa byggnader och olika miljöer som du känner igen från spelet.

Vårt lågpris: 344:-
Tillfälligt slut
SKU
02205-186

Ge liv åt Minecraft-rollspelet med din egen förtrollande Double Axe med ljud. Vapnet är inspirerat av det populära spelet Minecraft och kommer här i stor skala. Lekvapnet passar perfekt i handen, när du jagar zombier eller staplar block. Minecraft fans kommer att älska spänningen när Minecraft-scenarion kan tas med ut i den verkliga världen.

Yxan har dessutom ljudeffekter och när du pressar handen runt handtaget, samtidigt som du svingar det kommer den att spela spel-inspirerande ljudeffekter.

Detaljer:

  • Mått: L45 cm
  • Rek ålder. Från 6 år
Mer information
ModellGNM46
EAN887961873795
VarumärkeMinecraft
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.