Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Minecraft smartklocka med touchskärm för barn - med kamera, mikrofon, stegräknare med mera

Minecraft leksaker och byggset

Skapa byggnader, utforska och upplev härliga äventyr precis som i det populära spelet. Med byggset, figurpaket och lekset från Minecraft kan du bygga och leka i timtal! Inte nog med det, varumärket LEGO har en hel produktserie som låter dig återskapa byggnader och olika miljöer som du känner igen från spelet.

Vårt lågpris: 514:-
I lager
SKU
09216-34
   

Tuff Minecraft smartwatch för barn med roliga detaljer och funktioner. Det interaktiva armbandsuret har en selfiekamera, spel, röstinspelare, larm och mycket mer. Ta roliga foton och videor med den inbyggda kameran och dela stunder med vänner och familj.

Den praktiska klockan har både en stegräknare och en kalkylator som kan vara användbara i vardagen. Du kan välja mellan flera bakgrunder för klockan, där du också har möjlighet att växla mellan digital klocka och analog klocka. Perfekt för Minecraft-fans från 6 års ålder, för att hålla kontrollen och lära sig klockan samtidigt som de har roliga och användbara verktyg i den.

  • Interaktiv Minecraft-klocka med pekskärm
  • Välj mellan flera bakgrunder med både digital och analog klocka
  • Med flera funktioner som miniräknare, mikrofon, kamera och larm
  • Laddas via USB-kabel

Innehåller:

  • 1 Minecraft smartwatch för barn

Detaljer:

  • Färg: Grön med mönster
  • Rek ålder: från 6 år

Obs! Klockan är komplett som den är, och du behöver inte någon ytterligare smart-enhet för att den ska fungera. 

Mer information
ModellMIN4045
EAN30506540304
VarumärkeMinecraft
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.