Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Minecraft Comic Maker - Jungle Dwellers Action Figure 2-pack

Minecraft leksaker och byggset

Skapa byggnader, utforska och upplev härliga äventyr precis som i det populära spelet. Med byggset, figurpaket och lekset från Minecraft kan du bygga och leka i timtal! Inte nog med det, varumärket LEGO har en hel produktserie som låter dig återskapa byggnader och olika miljöer som du känner igen från spelet.

Vårt lågpris: 347:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04205-76-1
   

Gör din egen Minecraft serietidning med figurer ifrån Minecraft Comic Maker! Detta paket innehåller en panda, en puma och en papegoja.

Figurerna är ca 8 cm höga (inte papegojan). Varje figur har ett tillbehör som verktyg eller vapen och en bioblock som blir till en utställningsmonter. Bioblocken har också en skanningskod som låser upp exklusivt innehåll i gratis-appen Comic Maker for Minecraft.

För första gången kan du nu också ändra ansiktsuttryck på Minecraft-figurerna tack vare dimensionella och utbytbara ansikten. Figurerna har fem rörliga leder för att kunna skapa olika uttryck vid historieberättandet.

Med appen kan du lägga till ljud och extra effekter till serien. Figuren har fem artikulationspunkter för uttrycksfullt historieberättande. Minecraft fans kommer att falla pladask för dessa figurer. Posera med figuren, ta bilder med appen och skapa din helt egna serie. Minecraft har aldrig vart roligare!

Innehåll:

  • Panda
  • Puma
  • Papegoja
  • Bioblock
  • Ansiktsuttryck
  • Kod till appen Comic Maker for Minecraft

Detaljer:

  • Mått figurer: 8,2 cm
  • Rek ålder. Från 6 år
Mer information
ModellGLC79
EAN887961836448
VarumärkeMinecraft
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.