Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Miele Dammsugare för barn

Miele-leksakerna från Theo Klein passar perfekt för leksakskök och rollek

Leksakerna från Theo Klein främjar barnets fantasi och kreativitet genom rollek. Här hittar du leksaksdammsugare, leksakskök och andra spännande leksaker som passar perfekt i barnrummet och leksaksköket. Leksakerna kommer med realistiska detaljer och funktioner.

Vårt lågpris: 398:-
I lager
SKU
06205-62
   

Dammsug på riktigt med Miele dammsugare för barn. De medföljande frigolitkulorna kan inte ligga på golvet, här är det bara att dammsuga!

Miele Dammsugare för barn är perfekt för alla små rengöringsexperter. Dammsugaren ser nästan ut som den riktiga dammsugaren som de vuxna använder - och du kan leka med de medföljande frigolitkulorna.

Dammsugaren är svart och vit, och kommer med ett bekvämt handtag, hjul som snurrar samt en av/på-knapp. Frigolitkulorna virvlar omkring inuti dammsugaren - och du kan ta ut och tömma behållaren. Så roligt!

Innehåll:

  • Miele dammsugare
  • Frigolitkulor för dammsugning

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x CR14 batterier (ingår ej)
  • Mått: 31 x 17 x 18 cm (LxbxH)
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell6864
EAN4009847068644
VarumärkeMiele
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.