Micki Vävstol till barn - bordsvävstol med garn - vävbredd 15 cm

Micki - klassiska träleksaker för barn

Leksakerna från Micki ska vara säkra, tåliga och utformade på ett sätt som tilltalar barn. Micki önskar att barn ska uppleva en barndom som är full av lek och glädje. Tack vare deras tåliga träleksaker som exempelvis bultbrädor, plocklådor, klossar och gåvagnar kan du introducera ditt barn för rolig lek med säkra leksaker redan från 9 månaders ålder. Rollek med leksakskök och verktyg väcker barnets nyfikenhet och främjar deras utveckling.

Vårt lågpris: 386:-
I lager
SKU
04225-57
   

Vävstolen är en klassisk träleksak från Micki som har älskats av generationer - perfekt för flitiga små händer.

Låt kreativiteten flöda och väv fina mattor till dina dockor eller dukar till mamma och pappa. Bordsväven har ett modernt utseende med garn i vackra nyanser, vilket går igen i alla delar av väven. Tre olika typer av garn ingår att väva med: 5 m. Mjukt, tjockt garn, 5 m. Bouclé-garn och 2 m. Sidenband. Vävbredden är 15 cm.

Leksaker från Micki hjälper till att utveckla barnets grovmotorik, finmotorik och det logiska tänkandet. Leksakerna uppmuntrar barnet att upptäcka världen på sitt eget sätt. Vävstolen är av hög kvalitet och bjuder in till oändliga timmar av kreativt nöje. Leksaker från Micki är designade och utvecklade i Sverige.

Innehåller:

  • Bordsvävstol
  • 3 olika garntyper
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Vävbredd: 15 cm
  • Mått: 38 x 28 x 33 cm (LxHxB)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell102234
EAN7315621022342
VarumärkeMicki
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.