Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Mega Construx Pokemon Jumbo Picachu - med över 800 byggklossar

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 494:-
I lager
SKU
04205-41
   

Den här stora Picachu figuren är över 32 cm hög och består av över 800 delar. Den ikoniska figuren från Pokemon kan äntligen byggas ihop till en figur med rörliga lemmar. Svans, ben, armar, huvud och öron är alla möjliga att ändra posering på, så att du enkelt kan sätta din Picachu i önskvärd strids-ställning.

Detta är det ultimata byggsetet för alla Pokemon-fans. Bygg, lek och ställ den för uppvisning.

Detaljer:

  • Antal delar: 800+
  • Mått: L30 x B9 x H35 cm
  • Rek ålder: från 8 år
Mer information
ModellFVK81
EAN887961661149
VarumärkePokemon
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.