Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Meccano super construction set 25-i-1 - 638 delar - bygg dina egna motorfordon

Meccano är ett kreativt byggsystem i metall och plast med skruvar, plattor, balkar, muttrar, kugghjul, hjul och stänger som kan monteras, plockas isär och kombineras med varandra för att skapa olika modeller.

Meccano är kreativa byggsatser i metall och plast med skruvar, plattor, kugghjul, hjul och stänger som kan monteras, plockas isär och kombineras med varandra. Byggsatserna är perfekta när man vill utveckla sin finmotorik och lära sig mer om teknik.

Byggsatserna är perfekta när man vill utveckla sina finmotoriska färdigheter och lära sig mer om teknik. Vissa byggsatser låter dig bara bygga en modell, medan andra kan förvandlas till 25 olika modeller med ett och samma set. Hos oss hittar du några av Meccanos innovativa och lärorika byggsatser med allt från grävmaskiner och fyrhjulingar till moderna robotar!

Vårt lågpris: 950:-
I lager
SKU
21821
   

Meccano super construction 25-i-1-har riktiga verktyg och metalldelar för konstruktion av motorfordon.

Meccano-byggsatsen inspirerar till nya uppfinningar och experiment, kritiskt och fantasifullt tänkande. Nu kan ingenjörsspirorna fälla ut och bygga 1 av 25 förslag i instruktionsboken, eller använda sin egen fantasi och bygga en egen konstruktion. Satsen kommer med flera unika delar. Inklusive en robust 6-voltsmotor som ger liv och verklig rörelse åt din Meccano-konstruktion.

Med de 638 delarna som följer med denna roliga byggsats kan du bygga en stor kran, helikopter, broadcast-bil och mycket mer. Uppsättningen kommer med 25 förslag på konstruktioner och du kan följa instruktionerna som följer med. Om du är i det kreativa hörnet kan du bygga fritt och du kanske vill överraska omgivningen med fantastiska byggnader i en egen klass.

Meccano-byggsatserna ger en rolig introduktion till vetenskap, teknik, konst, matematik och teknik, och är perfekta för barn från 10 år och uppåt.

Innehåll:

  • 638 delar till byggning
  • Motor
  • 25 x förslag på byggkonstruktioner
  • Väska till förvaring

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA batterier (ingår)
  • Rek.ålder: från 10 år
Mer information
Modell6055038
EAN778988618080
VarumärkeMeccano
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.