Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Utklädningskläder 130 cm+

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Varumärke
Ålder
Interesse
Karakter

9 artiklar

per page

Maskeraddräkter och tillbehör för barn 8-12 år samt vuxna

Här hittar du ett stort utbud av maskeraddräkter för barn i storlek 130-150 cm. Detta motsvarar åldersgruppen 8-12 år. Dräkterna är perfekta för maskerade, Halloween eller när barnen vill klä ut sig där hemma. Vi har prinsessklänningar, piratdräkter, djurdräkter, superhjältekdräkter, häxklänningar och dräkter som föreställer TV- och filmkaraktärer. Här hittar du även ett stort utbud av andra tillbehör för maskerader.

I den här kategorin hittar du många olika dräkter som passar barn mellan 8-12 år, eventuellt för dem som använder en storlek mellan 128-150 cm. Här hittar du även dräkter för vuxna. Oavsett om du letar efter en enkel heldräkt med huva, en kappa att svepa över axlarna, en klänning att dansa i, en söt maskeraddräkt eller en lite läskigare dräkt - så hittar du det mesta här!

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.