Lundby Life dockhus startset med 2 våningar och 4 rum - 70 cm

Lundbys första dockhus såg dagens ljus redan år 1945 och sedan dess har dockhusens inredning och färgscheman utvecklats och förändrats i takt med olika trender, men husets form är fortfarande densamma.

Låt barnen inreda huset med alla de olika dockmöblerna och tillbehören från Lundby, sedan kan de låta sin fantasi och kreativitet flöda genom att låta dockorna få flytta in. Dockhusen från Lundby bidrar till många timmars kreativ lek.

Vårt lågpris: 438:-
I lager
SKU
07195-128
   

Med dockhuset Lundby Life har du allt du kan tänka dig för att skapa din egen drömvärld! Detta härliga dockhus har en öppen planlösning, vackra tapeter från Sandberg Wallpaper och färgglada målade dörrar. Inred dockhuset som du vill, med trappan, lamporna och alla andra fina tillbehör som finns till Lundby (säljs separat).

Vem bor i ditt hus? Vad tycker de om att göra? I dockhuset Lundby Life kan du ta bort bakväggarna så att du kan leka i huset från två håll. I de två nedre rummen kan de bakre väggarna vändas så att du får en stilren kontrastvägg i det nedre rummet. Du kan även enkelt bygga ut huset med Lundby Rooms dockhusmoduler och därmed få plats för hela dockhusfamiljen.

Innehåller:

  • Lundby Life dockhus

Detaljer:

  • Mått produkt: 66 x 26 x 39 cm
  • Mått förpackning: 70 x 72 x 40 cm (LxBxH)
  • Vikt: ca. 4 kg
  • Ålder: från 4 år

OBS! Dockor och möbler ingår ej.

Mer information
Modell601021
EAN7315626010214
VarumärkeLundby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.