Love Diana Ice Skater - Docka klädd som isprinsessa med rörliga leder - 15 cm

-30%

Diana är känd från den populära YouTube-kanalen "Kids Diana show", Där hon visar roliga videor för barn när hon packar upp leksaker, utmaningar, vloggar, underhållning och resor. Nu kan du delta i hennes värld med dockorna och leksatserna från Love, Diana. Dockorna tar på sig roliga och spännande roller och uppgifter, alla skapade baserat på det universum som skapats genom Kids Diana-showen.

Kampanjpris 138,60
Vårt lågpris: 198:-
30%
Du sparar: 59,40
I lager
SKU
09217-8
   

Följ med Love Diana ut på isen och var en konståkare för en dag! Love Diana ser ut som ren isprinsessa i denna supersöta outfit med rosa tröja och en skimrande isblå kjol över en silvertights. Dräkten har underbara pälsdetaljer på ärmarna och på strumpbyxorna och en fin rosa rosett i midjan. De höga rosa skridskorna matchar de rosa öronvärmarna med en rosett ovanpå, och outfiten är värd en prinsessa.

De långa, ljusa lockarna fladdrar i vinden när hon susar i väg på isen. Se Diana göra oklanderliga piruetter och eleganta salchow-hopp! Ice Skater dockan är 1 av 3 dockor i samma serie där du kan samla alla tre och mixa och matcha kläderna. Superkul!

Innehåller:

  • Love Diana Ice Skater minidocka
  • Hårborste

Detaljer:

  • Mått docka: 15 cm
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell20516
EAN6418859021000
VarumärkeLove, Diana
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.