LOL Surprise Tot Swap docka i boll - 9 överraskningar och 2 utseenden

Hos oss hittar du dockor och lekset från LOL Surprise - märket som bjuder på den ultimata unboxing-upplevelsen!

L.O.L. Surprise tar dig med till en värld där bebisar styr allt. L.O.L. Surprise är härliga dockor med mängder av överraskningar. Möt dina favoritkaraktärer från LOL Surprise och lär känna deras husdjur & little sisters. Kombinera gärna de härliga dockorna med de roliga lekseten från LOL Surprise för en ännu roligare lekstund som verkligen låter kreativiteten flöda fritt. Upptäck många lager med dockor, tillbehör och överraskningar - LOL Surprise bjuder nämligen på den ultimata unboxing-upplevelsen. Du vet aldrig vad som väntar dig innan du börjar att packa upp leksakerna från LOL Surprise!

Vårt lågpris: 187:-
I lager
SKU
06234-3
   

Här kommer LOL Surprise Tot Swap dockan med 9 överraskningar och två utseenden att byta mellan. Använd vatten för att avslöja dockans andra utseende, och med ett klick har dockan en helt ny look. LOL Surprise Tot Swap dockan kommer med två olika kläder så att dockan enkelt kan ändra stil.

Är det Hero Honey, student på dagen och superhjälte med kappa på natten, som gömmer sig i LOL-bollen? Eller är det Rockin Cutie, som byter från vardagslook till rockstjärna och intar scenen med stil? Samla alla 9 olika LOL Surprise Tot-dockor och skapa en mix av kläder och utseenden!

Innehåller:

  • LOL Surprise Tot Swap docka
  • 9 överraskningar

Detaljer:

  • Storlek: ca 9 cm
  • Ålder: från 4 år
Mer information
Modell591696EUC
EAN35051591696
VarumärkeLOL Surprise
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.