Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LOL Surprise OMG Glamper - 4 i 1 campingbil med ljud och ljus - 55 delar - silver

Hos oss hittar du dockor och lekset från LOL Surprise - märket som bjuder på den ultimata unboxing-upplevelsen!

L.O.L. Surprise tar dig med till en värld där bebisar styr allt. L.O.L. Surprise är härliga dockor med mängder av överraskningar. Möt dina favoritkaraktärer från LOL Surprise och lär känna deras husdjur & little sisters. Kombinera gärna de härliga dockorna med de roliga lekseten från LOL Surprise för en ännu roligare lekstund som verkligen låter kreativiteten flöda fritt. Upptäck många lager med dockor, tillbehör och överraskningar - LOL Surprise bjuder nämligen på den ultimata unboxing-upplevelsen. Du vet aldrig vad som väntar dig innan du börjar att packa upp leksakerna från LOL Surprise!

Vårt lågpris: 1 166:-
I lager
SKU
06218-103
   

LOL Surprise OMG Glamper LOL Surprise husbil för dina dockor med 55 överraskningar, 4 lekset i 1, ljus och ljud.

LOL Surprise OMG 4 i 1 glamper är det coolaste sättet att resa med stil. Nu kommer glamparen med en fantastisk ny färg i silver, och den fungerar som hus, bil, modeshow och pool. Setet har över 55 överraskningar att packa upp, plus över 10 områden att hänga på för dockorna, och passar både LOL Surprise OMG-modedockor och LOL Surprise-dockor. Glamparens framsida kan tas bort och omvandlas till en separat bil med DJ -bås, med ljus och horn. Baksidan kan öppnas för en full lekupplevelse.

Dockorna kan sätta igång festen genom att åka ner tvåvånings-rutschkanan, simma i den upplysta poolen och sedan göra sig redo för sin stjärnspäckade fåfänga. Låt dockorna visa upp sig på en modevisning. Ställ dockorna i stativen i slutet av uppvisningsgatan och snurra hjulet på sidan. Dockorna snurrar hela vägen runt för att visa upp sina kläder. Efter modeshowen kan de koppla av med snacks i caféet eller ta för sig av grillfatet innan de går och lägger sig.

4-in-1 Glamper inkluderar våningssängar för LOL Surprise-dockorna och en stor säng för LOL Surpise OMG-modedockorna. När du har lekt klart kan poolen enkelt tas bort för rengöring, du kan också stänga bilen med alla tillbehör förvarade inuti. Lätt och bekvämt att ta med på resa för lek var som helst.

  • LOL Surprise OMG 4-in-1 Glamper med ljus och ljud, fullt möblerad
  • Med över 55 överraskningar
  • Erbjuder 360 graders spel
  • 4-i-1: bil, hus, modevisning och pool

Innehåll:

  • LOL Surprise OMG 4-in-1 Glamper
  • 50+ tillbehör och utrustning

Detaljer:

  • Mått: ca. 61 x 91 cm (HxL)
  • Batterikrav: 6 x AAA -batterier (ingår ej)
  • Rek.ålder: från 4 år

Obs: Dockor ingår inte, säljs separat.

Mer information
Modell576730EUC
EAN035051576730
VarumärkeLOL Surprise
Lol Surprise Glamper med oppbevaringsrom foran Lol Surprise Glamper med oppbevaringsrom foran

Förvaring

Packa ditt bagage och du är redo att åka.

Lol Surprise bobil med avtagbar vogn for enkelbil med DJ-bu Lol Surprise bobil med avtagbar vogn for enkelbil med DJ-bu

Diskotek

Ställ upp ditt DJ-bås och ha discofest var som helst.

Campingsett fra LOL Surprise med catwalk, DJ-booth, bil og hus Campingsett fra LOL Surprise med catwalk, DJ-booth, bil og hus

Modeshow

Den ena glamper-delen kan avslöja en catwalk.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.