LOL Surprise OMG Fierce docka - Neonlicious med fina tillbehör - 29 cm

Hos oss hittar du dockor och lekset från LOL Surprise - märket som bjuder på den ultimata unboxing-upplevelsen!

L.O.L. Surprise tar dig med till en värld där bebisar styr allt. L.O.L. Surprise är härliga dockor med mängder av överraskningar. Möt dina favoritkaraktärer från LOL Surprise och lär känna deras husdjur & little sisters. Kombinera gärna de härliga dockorna med de roliga lekseten från LOL Surprise för en ännu roligare lekstund som verkligen låter kreativiteten flöda fritt. Upptäck många lager med dockor, tillbehör och överraskningar - LOL Surprise bjuder nämligen på den ultimata unboxing-upplevelsen. Du vet aldrig vad som väntar dig innan du börjar att packa upp leksakerna från LOL Surprise!

Vårt lågpris: 473:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06227-16
   

Säg hej till Neonlicious, den färgglada LOL Surprise OMG Fierce dockan med ljust rosa och orange hår och smink i alla regnbågens färger. Dockan är ca. 29 cm lång, och är klädd i en tuff outfit med ett tvådelat orange läderset med gula tylldetaljer. Knästrumpor är neonblå och neonrosa och är i linje med resten av den neoninfluerade stilen. Med sina rörliga leder kan dockan placeras i olika positioner och självklart kommer den med flashiga överraskningar.

Hitta din inre FIERCE med LOL Surprise OMG Fierce modedockor. I Fierce-serien hittar du totalt 4 dockor som kan samlas på (säljs separat). Dockan är ca. 29 cm lång, och LOL Surprise OMG Fierce-dockor är storasystrarna till LOL Surprise-dockorna, såväl som Tweens-dockorna. Se upp världen, för här kommer de!

Innehåller:

  • LOL Surprise OMG Fierce Neonlicious docka
  • Glasögon och väska
  • Örhängen, smycke och hårklämmor
  • Hårborste

Detaljer:

  • Mått: ca. 29 cm
  • Ålder: från 4 år

Obs: Andra dockor säljs separat.

Mer information
Modell585268EUC
EAN0035051585268
VarumärkeLOL Surprise
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.